Hírek

„Fel tudjuk venni a versenyt a növekvő forgalommal a reptéren”

Egy új eszközzel a legnagyobb repülőtéri forgalomban is könnyedén és hatékonyan helytállnak a B+N takarítói. Jakab Krisztina a B+N régióvezető munkatársa elmondta, hogy „az új eszközzel, az i-moppal szinte teljesen vírus- és baktériummentesen tudjuk tartani a mosdók padlóit, ami rendkívül fontos a repülőtéren, ahol naponta több ezer utas fordul meg”.

A B+N Referencia Zrt. repülőtéri csapata sikeresen bevezette az i-mop takarítógépet a mindennapi használatba. A T2 terminálon jelenleg 7 darab i-mop gép üzemel, amelyek már két hónapja segítik a B+N takarító csapatának a munkáját abban, hogy a növekvő utasforgalom mellett is magas színvonalú tisztaságot biztosítson.

Az i-mop használata egyszerű és hatékony. Az eszköz különlegessége, hogy gyorsan és könnyedén kezelhető, ami nagy előnyt jelent a repülőtéri környezetben. A reptéri takarító csapat az oktatást követően gyorsan megszokta a gép használatát, és bátran alkalmazzák még a legnagyobb forgalmú időszakokban is.

Zsúfolt terminál mellett is hatékonyan tud dolgozni a B+N takarító csapata

A B+N szakembere kiemelte, hogy az i-moppal szinte teljesen vírus- és baktériummentesen lehet tartani a mosdók padlóit, ami rendkívül fontos a repülőtéren, ahol naponta több ezer utas fordul meg.

A repülőtér utasforgalma idén nyáron 30%-kal nőtt a 2019-es adatokhoz képest, ami óriási kihívást jelent a B+N számára is. Az új eszköz segítségével a takarítók fel tudják venni a versenyt a növekvő utasforgalommal.

Pozitív visszajelzések a repülőtér és az utasok részéről is

A reptér üzemeltetői szintén pozitívan fogadták az i-mop megjelenését. A takarítási idő jelentős csökkenése és a tisztaság javulása az utasok komfortérzetének növeléséhez is hozzájárult. A mosdók takarítási intervalluma a gépek segítségével a korábbiak töredékére csökkent, így a terminál területe mindig tiszta és higiénikus.

„Takarító munkatársaink visszajelzése szenzációs, ha gép van a kezükben, többet látjuk őket mosolyogni!” – mondja Jakab Krisztina, majd hozzáteszi: „amióta ezzel az új eszközzel dolgoznak munkatársaink, az utasoktól több dicséretet és elismerő fejbólintást kapnak. S ez talán ennek a területnek az egyik legfontosabb része, hiszen a folyamatos pozitív visszacsatolás motiváltabbá teszi a munkavállalóinkat”.

Tervek a jövőre nézve

Bár most még csak a T2 terminálon működnek az új gépek, a B+N tervezi a géppark bővítését.

„Szeretnénk további i-mop készülékeket beszerezni, hogy a repülőtér többi területén is kihasználhassuk a technológia előnyeit” – mondta Jakab Krisztina.

A megnövekedett utasforgalom mellett a B+N 190 fős reptéri takarító csapata az elmúlt hónapok során kiválóan helytállt, mintegy 89 ezer négyzetméteres területért felelve. A takarító csapat munkájának egyik eredménye és elismerése: Magyarország jó hírnevének öregbítése.