Hírek

Az Év Facility Management Cége – B+N Referencia Zrt.

Rövid bemutatkozás

A B+N Referencia Zrt. 1993-ban alakult. Az akkor még csak takarítással foglalkozó cég mára a magyar piac egyik legnagyobb facility management (FM) szolgáltatójává vált, és az 500 legnagyobb cég listáján a 334-ik helyet foglalja el. Szolgáltatási palettánk a klasszikus műszaki üzemeltetésen és takarításon túl kiterjed a teljeskörű dokumentum kezelési szolgáltatásokra, illetve foglalkozunk bértextília és munkavédelmi eszközök forgalmazásával is. 2018-ban tevékenységünket mosodai szolgáltatásokkal bővítettük: a Referencia Mosodák jelenleg 8 mosodával rendelkezik, a napi több mint 90 tonna kapacitás megbízhatóan szolgálja ki a szállodaipart és az egészségügyi intézményeket. 2015 óta SAP vállalatirányítási rendszer irányítja folyamatainkat, és ISO minősítéseink garantálják az állandó minőséget.
Cégünk jelenleg több mint 4.000 állandó munkatársat foglalkoztat és összesen 2.600 helyszínen több mint 5.000.000 négyzetméter területet kezel.
Legfontosabb értékeink az ügyfélközpontúság, a tisztességes, minőségi munkavégzés, a megbízhatóság és az átlátható működés.

Okok, amiért a facility management díjra érdemes

Üzemeltetési üzletágunk 2018-ban jelentős sikereket ért el. Többek között a DANA Hungary Kft. ránk bízta az idén átadott negyedik gyáregységének üzemeltetését is, így mind a négy győri gyáregység B+N üzemeltetésbe került. A Sealed Air csomagolásgyártó cég gyárának üzemeltetését szintén a B+N végzi 2018-tól.
Új megbízásainknak és meglevő megbízásaink bővülésének köszönhetően az üzemeltetési üzletágunk árbevétele 37%-al nőtt 2018-ban. Takarítási üzletágunk árbevétele is jelentősen, 15 %-al emelkedett 2018-ban. Többek között a BOS gyárának, az Unilever irodáinak és a Wescast üzemének takarítására nyertünk megbízást. A B+N Referencia Zrt. alig másfél éve nagy szabású K+F projektbe vágott bele: saját fejlesztőmérnökeink ipari takarítórobot fejlesztésbe kezdtek. A cél az volt, hogy kisebb – maximum 1500 nm-es területek – takarítására alkalmas robotot fejlesszenek, ami az emberi munkát hatékonyabbá, termelékenyebbé teszi és részben akár helyettesíti. 2018-ban elkészült a második prototípus és elindult a takarítórobot sorozatgyártása is, így az első sorozat 2019 januárjában már munkába állhat a B+N ügyfeleinél.

Kis–Szölgyémi Ferenc (B+N Referencia Zrt.): Saját fejlesztésű takarítórobot áll munkába

B+N Referencia Zrt. – Facility Management

Főbb ügyfelek, referenciák

Knorr-Bremse
EGIS
MOL
CPI
MVM
KEF
Groupama Aréna
DANA
Sealed Air
OTP Bank
NMHH
MÁV
GYSEV
Volánbusz
Uzsoki Kórház
Semmelweis Egyetem
Nyírő Gyula Kórház
Hungarocontrol
Takarékszövetkezetek
NAV
Antenna Hungária
Wescast
BOS
Unilever

Forrás: azevirodaja.hu

#B+N #bpluszn #facilitymanagement #fm