Hírek

Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést kapott a B+N munkatársa

Magyarország Köztársasági Elnöke Nagy János villamosmérnök, a B+N Referencia Zrt. elektromos mérnökség vezetője, a Magyar Elektrotechnikai Egyesület Világítástechnikai Társaságának elnöke részére a hazai világítástechnika és energetika területén végzett kimagasló szakmai tevékenysége, valamint szakmai közéleti szerepvállalása elismeréseként a Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést adományozom – (alá)írta Áder János, köztársasági elnök. (Fotó: Véssey Endre)

„Meglepődtem” – mondta Nagy János, a B+N Referencia Zrt. elektromos mérnökség vezetője, amikor kiderült, állami kitüntetésben részesítik. Mint mondja, „én csak teszem a dolgomat, kellő szakmai elhivatottsággal, alázattal”.

Nagy János, a B+N Referencia Zrt. villamosmérnöke állami kitüntetéssel

A díjak és kitüntetések erőt adnak a munkámhoz

Ahogy megjelent a kitüntetés híre a Magyar Közlönyben, „nagyon sok szép és bíztató gratulációt kaptam. Kétségkívül, a díjak és kitüntetések erőt adnak a munkámhoz, de egyben visszajelzések is arra vonatkozóan, hogy jó úton járok, amit eddig tettem az nem volt hiábavaló. Még néhány nap, aztán már ez sem jelent szenzációt, az élet megy tovább, végezzük a mindennapi teendőnket, mintha mi sem történt volna” – mondja a B+N munkatársa.

Nagy János, B+N Referencia Zrt., állami kitüntetés

Nagy János kiemelte: a szakmaiság, a hivatástudat, valamint a tudás iránti vágy nagyon fontos része a sikernek. „Örülök, hogy oktatói, szakértői, előadói, ismeretterjesztői és alkotói munkámmal, valamint szakmai közéleti szerepvállalásommal hozzájárulhattam a hazai energetika és világítástechnika fejlesztéséhez” – mondta büszkén a B+N villamosmérnöke, a Magyar Elektrotechnikai Egyesület Világítástechnikai Társaságának elnöke.