Hírek

A B+N és a Bosch összefogott, hogy segítsen Szlovéniában

A B+N Referencia Zrt. és a Bosch-csoport szlovén tagvállalata, a BSH összefogott, hogy segítse a közelmúltban Szlovéniát súlytó árvíz áldozatait. A magyar központ és szlovén leányvállalata összesen 1,5 tonna fertőtlenítőszert és tisztítóberendezést küldött a helyszínre.

A Szlovéniát súlytó árvizek után nem volt kérdés, hogy a B+N helyi leányvállalatán keresztül segít a bajbajutottakon. A B+N Slovenia összefogott a Bosch csoport szlovén tagvállalatával, a BSH-val, és jótékonysági szállítmányt szervezett az érintett régióba.

Amikor kiderült, hogy a Bosch vállalja egy elárasztott létesítmény teljes takarítását, Petra Nikolič, a B+N Slovenia vezérigazgatója és csapata azonnal vállalta a segélyszállítmányok megszervezését a régióba. Kezdeményezésüknek köszönhetően a cég magyarországi központja 1,5 tonna fertőtlenítőszert, tisztítószert és védőruházatot készített össze, amit két kisteherautó szállított Szlovéniába.

„A főként általános takarításra alkalmas vegyszereken (padlótisztítás, felülettisztítás, vízkőmentesítés) kívül arra is figyeltünk, hogy a szállítmány tartalmazzon egyéni védőfelszereléseket (overall, kesztyű) és a takarításhoz szükséges eszközöket (szerszámok, vödrök, felmosók, törlőkendők) is” – mondta Vécsei István, a B+N nemzetközi üzletfejlesztési igazgatója.