Hírek

A B+N kapta a leginnovatívabb szolgáltató díját a Budapest Airport Díjátadó Gálán

Budapest Airport Éves Díjátadó Gálája a repülőtéri közösség és a partnerek összehangolt munkájának fontosságát ünnepli. A repülőtér-üzemeltető nagyszabású gála keretében köszönte meg partnereinek, hogy munkájukkal hozzájárultak ahhoz, hogy a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Európa egyik legjobb légikikötőjévé váljon.

2023 az egyik legsikeresebb év volt a repülőtér történetében; a Budapest Airport soha korábban nem látott számú, összesen tizenhét díjat érdemelt ki, köztük az ACI Európa legjobb repülőtere, és – zsinórban tizedik alkalommal – a Skytrax Kelet-Európa legjobb repülőtere díját – olvasható a hivatalos bejelentésben.

A március elején megrendezett díjátadó gálán a Budapest Airport köszönetet mondott a sikeréhez hozzájáruló partnereinek, és kitüntette az elmúlt év legjobbjait.

Közös munka, közös sikerek

A repülőtér különleges hely, egy olyan összetett ökoszisztéma, ahol minden egyes szereplő összehangolt működésére és harmóniájára szükség van a biztonságos, magas színvonalú utasélményt nyújtó működéshez. Az elmúlt egy évben a BUD minden eddiginél több hazai és nemzetközi díjat és elismerést kapott, ezekre közös eredményként tekintünk. Az, hogy 2022-ben Európa legjobb légikikötőjének választottak minket, a repülőtéri közösség kollektív sikere, amit csakis úgy érhettünk el, hogy minden szakterület, valamint minden egyes kollégánk és partnerünk személy szerint is a legjobbját adta hozzá. Hálásak vagyunk partnereinknek a hatékony együttműködésért, és örömünkre szolgál, hogy ezen a gálán közösen is felidézhetjük a 2023-as év sikereit”- Kam Jandu, CEO, Budapest Airport.

B+N a legjobbak között

A repülőtér üzemeltető összesen 16 kategóriában adott át díjakat. A B+N Referencia Zrt. büszkén vette át a 2023-as év leginnovatívabb repülőtéri szolgáltatója elismerést.

Megtiszteltetés, hogy a Budapest Airport legjobb partnerei között lehetünk. Ez a díj csapatunk mindennapi odaadó munkájának elismerése, valamint azon innovatív fejlesztéseké, amelyeken a B+N saját K+F részlege folyamatosan dolgozik. ROBIN, a repülőtéren is telepített, saját fejlesztésű autonóm takarító robotunk jó példa arra, munkánkkal hogyan formáljuk az FM iparág jövőjét” – mondta Kis-Szölgyémi Ferenc, a B+N Referencia Zrt. vezérigazgatója.

Díjazott partnerek

ROBIN, a repülőtéren is telepített, saját fejlesztésű autonóm takarító robotunk jó példa arra, munkánkkal hogyan formáljuk az FM iparág jövőjét” – mondta Kis-Szölgyémi Ferenc, a B+N Referencia Zrt. vezérigazgatója.

A gálán az alábbi díjakat adta át a repülőtér-üzemeltető:

Az év médiapartnere – TV2 Média Factory Kft.

Az év kereskedelmi partnere – Leroy Bistro

Az év kereskedelmi utasszolgáltatási partnere – Mercur Rent a Car Kft.

Az év leginnovatívabb repülőtéri szolgáltatója – B+N Referencia Zrt.

Legjobb repülőtéri biztonságtechnikai partner – H1 Systems

Az év Greenairport Partnere – Menzies Aviation

Legjobb új menetrend szerinti áruszállító légitársaság – Sichuan Airlines

Legjobban fejlődő cargo charter járatokat üzemeltető légitársaság – Universal Translink Airline Wizz Air

Legjobban fejlődő menetrend szerinti áruszállító légitársaság – Qatar Airways Cargo

Legjobb repülőtéri kivitelező partner – ÁR-LA Magyarország Kft.

A legpontosabb légitársasági partner – Qatar Airways

Legjobb új légitársasági partner – Air Serbia

Legjobb légitársasági marketing – KLM Royal Dutch Airlines

Az év legnagyobb kapacitásnövekedését elérő európai hagyományos légitársasága – Iberia

Az év legnagyobb kapacitású távol-keleti légitársasága – China Eastern

A legjobb kihasználtsággal közlekedő széles törzsű üzemeltető – Korean Air