Hírek

A B+N Referencia Zrt. lett az Airport Service Budapest Zrt. kizárólagos tulajdonosa

A B+N Referencia Zrt. partnerei részesedésének megvásárlásával, 100 százalékosra növelte tulajdonrészét az Airport Service Budapest Zrt.-ben. A társaság a korábbi 33,4 százalékos részesedéséhez a Civil Biztonsági Szolgálat Zrt. szintén 33,4 százalékos és a Valton-Sec Zrt. 33,2 százalékos tulajdonrészét vásárolta meg a szeptember 22-én lezárult ügylettel.

Az Airport Service Budapest Zrt. számos nagynevű légitársaságnak is földi kiszolgálója a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Tevékenységi körébe tartozik az utas-, légiáru- és repülőgép-kiszolgálás, valamint repülésvédelmi és egyéb reptéri szolgáltatásokat is ellát, például létesítménytakarítást és a Skycourt Lounge üzemeltetését.

Innovációk bemutatása a reptéren

A mostantól 100 százalékos tulajdonrésszel rendelkező B+N Referencia Zrt. számára mindig is nagyon fontos partner volt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, ahol már 2019 óta jelen van. A társaság számára ez az egyik fő helyszín, ahol például a higiéniai szolgáltatásaival kapcsolatos felkészültségét és innovációit a lehető legtöbb módon tudja a megrendelőnek nyújtott szolgáltatásai során demonstrálni. A budapesti reptéren is több saját fejlesztésű autonóm takarítórobottal dolgoznak kollégái, de a helyszíni feladatok összetettsége miatt, számos más tevékenységével is hozzá tud járulni ahhoz, hogy az ideérkező utazóközönség komfortérzete minél magasabb legyen. Fontos megemlíteni, hogy a cég a budapesti légikikötő mellett, a prágai Václav Havel Repülőtéren is jelen van higiéniai szolgáltatásaival, és keresi a további külföldi lehetőségeket.