Hírek

A B+N révén megújult, modern környezetben tanulnak a diákok a Schulek Frigyes Építőipari Technikumban

Modern design, elegáns színekbe öltözött terem várja a diákokat a BKSZC Budapesti Schulek Frigyes Két Tanítási Nyelvű Építőipari Technikumban. A B+N Referencia Zrt. által felújított tanteremben a modern technikát is a tanulás szolgálatába állították.

Személyes kötődésük miatt is fontos volt a felújítás a B+N Referencia Zrt. szakemberei számára, ugyanis közülük többen is ebben az iskolában végezték középfokú tanulmányaikat. A cég munkatársai a magas minőségű kivitelezés mellett kiemelt figyelmet fordítottak az arculati elemek megalkotására is.

B+N Referencia Zrt. támogatás Schulek Frigyes technikum

A Szakipari és Villamossági Mérnökség közösen dolgoztak a terem technikai megújításán. A modern dizájnelemeket és a grafikákat pedig a marketing osztály munkatársai készítették el.  A terem megújult világával a diákok és a tanárok egyaránt elégedettek, számos pozitív visszajelzés érkezett tőlük.

Diákokat támogat a B+N

A vállalat és a technikum számos közös szakmai programot szervezett. Az iskola több diákja a B+N-nél végzi nyári gyakorlatát, a cég építkezésein segítenek a költségvetések összeállításában, a projektek előkészítésében.

B+N Szij Csaba, diákok támogatása

A társaság támogatja a végzett diákokat. Közülük, a cégnél dolgozók – MSC és BSC szintű egyetemi, építészmérnöki és építőmérnöki – képzését anyagilag segíti.

1 millió forint kéziszerszámokra, gyakorlati képzésre

Emellett 1 millió forint értékben kéziszerszámokat biztosítottak az iskola részére, amelyeket a diákok használnak a gyakorlati képzés során. Az együttműködés mindkét fél számára előnyös, hiszen a diákok magas színvonalú képzése a B+N munkaerő-utánpótlása szempontjából is lényeges. Mindkét szervezet hosszú távú együttműködésben gondolkozik.

A Schulek Frigyes Két Tanítási Nyelvű Építőipari Technikum az ország egyik legnagyobb múltú, tradicionális szakképző intézménye. Az iskola elődje a hazai szakképzés kezdeti időszakában, 1879-ben nyitotta meg kapuit a tanulni vágyók előtt, és azóta is magas szintű szakmai oktatást biztosít számukra.