Hírek

A B+N takarítja a Reserved, a House, a Cropp, a Mohito és a Sinsay üzleteket

A B+N Referencia Zrt. – Lengyelország után Magyarországon is – elnyerte a Reserved, a House, a Cropp, a Mohito és a Sinsay márkákat forgalmazó üzletek takarítási szolgáltatását. Nagy kihívás, hiszen munkatársainknak napi szinten csupán 2 óra áll rendelkezésére a boltok nyitása elött.

Az LPP Részvénytársaság lengyel családi cégként az egyik legdinamikusabban fejlődő ruhaipari vállalat Közép-Kelet-Európában.

Portfoliójában öt – hazánkban is – ismert márka található, mint a Reserved, House, Cropp, Mohito és Sinsay. 30 évvel az alapítása után ma már világszerte 40 országban több mint 2.200 üzletből áll, 27.000 embert foglalkoztatva. A cég papírjai a Varsói Értékpapír Tőzsdén forognak.

A B+N Referencia Zrt. - Lengyelország után Magyarországon is - elnyerte a Reserved, a House, a Cropp, a Mohito és a Sinsay márkákat forgalmazó üzletek takarítási szolgáltatását.

A B+N Referencia Zrt. lengyel leányvállalata 2017 júniusa óta végez takarítási szolgáltatásokat, országszerte 228 üzletben. A 260 munkatárs a boltok mellett a háttér- kiszolgáló terület tisztaságáért is felel.

LPP, B+N – lengyel-magyar barátság

2022 szeptemberében – a lengyel kollégák segítségével – megvalósult a találkozó a magyar menedzserek és az LPP illetékes vezetői között. A hazai kollégák prezentálták a cég szaktudását, tapasztalatát és szakértelmét az LPP-hez hasonló ügyfeleink területén. Ez olyan meggyőzően sikerült, hogy a közelmúltban itthon is elnyertük a cég takarítási szolgáltatását.

Magyarországon országosan 47 divatáru üzletben takarítunk. Nagy kihívás, hogy munkatársainknak napi szinten csupán 2 óra áll rendelkezésére a boltok nyitása elött.

A lengyel és magyar kollégák folyamatosan egyeztetnek a munka harmonizációja, a közös cégkultúra még mélyebb kiépítése és a napi együttműködés terén. Az LPP „megszerzése” komoly sikere a „lengyel-magyar barátságnak”.

Fotó: LPP