Hírek

A B+N takarítja az OTP új, 84 ezer nm-es irodaházát

Az OTP Bank új irodaházat avatott a közelmúltban a XIII. kerületi Madarász utcában. A – stílszerűen – M12 nevet viselő, 84 ezer négyzetméteres komplexum erőt és stabilitást sugall. Az irodaházat a B+N Referencia Zrt. munkatársai takarítják.

A több mint 3.000 munkatársat befogadó irodaház nem véletlenül kapta a LEED környezettudatos épületminősítési rendszer GOLD fokozatát: olyan környezettudatos, fenntartható megoldásokkal rendelkezik, mint a mennyezeti fűtés-hűtés, a hőszivattyú hulladékhőjének hasznosítása a melegvíz előállításához, az esővíz újrahasznosítása, az okos világításvezérlés.

ROBIN a nagy felületek takarítását végzi

A B+N Referencia Zrt-nél büszkék vagyunk rá, hogy a teljes komplexum takarítását – alvállalkozóként – munkatársaink végzik. 40 fős munkatársi gárdánk munkáját saját K+F részlegünk által kifejlesztett autonóm takarító robot segíti. A ROBIN névre keresztelt berendezés a nagy felületek takarítását végzi, speciális eszközökkel.

B+N takarítja az OTP új székházát

84 ezer négyzetméteres irodaházat takarít a B+N Referencia Zrt.

Bevezetésre kerül az E-takarítási rendszer

Az M12 irodaházban dolgozó OTP munkatársak társaságunk révén a legmagasabb szintű szolgáltatást kapják: az M12 épület teljes területén bevezetjük az E-takarítási rendszert is, amely XXI. századi megoldás a létesítménygazdálkodásban. Lényege, hogy a takarító személyzet QR kódok alapján – egy mobilapplikáció segítségével – minden helyiségben egyértelműen képes azonosítani az ott elvégzendő feladatokat. A tevékenység után regisztrálja a munkavégzést, továbbítja az esetleges felmerülő problémákat, kérdéseket. A csoportvezető ellenőrzi az elvégzett munkát, intézkedik probléma esetén. A megrendelő partner pedig átveszi, értékeli a teljesítményt és kimutatást kap róla.