Hírek

A B+N takarítja a Volánbusz járműveit

A 2022. június 13-án aláírt szerződés alapján a Volánbusz járatain a B+N Referencia Zrt. végzi a takarítási szolgáltatást. A szerződés 2022.12.31-ig érvényes, illetve egy alkalommal – maximum 6 hónapra – meghosszabbítható.

A szolgáltatást a társaság 300 fő munkavállalóval végzi. A munka magában foglalja a Volánbusz ingatlanainak (utasforgalmi és üzemi területeinek) és autóbuszainak takarítását, a téli hó- és síkosságmentesítést, illetve a zöld területek gondozását. A rendszeres létesítménytakarítás alap- és nagytakarításból, valamint higiéniás anyagok biztosításából áll.

A B+N Referencia Zrt. munkatársai ezenfelül rendkívüli létesítménytakarítást, fertőtlenítő/pandémiás takarítást, gépi légfertőtlenítést és egyéb, eseti jelleggel felmerülő takarítást is végeznek.

B+N UV-fertőtlenítés

Az autóbuszok nagytakarításának része az UV-fertőtlenítés. Ez a technológia a társaság K+F részlegének újítása. Az UV-berendezést a cég évek óta használja a MÁV vonatainak fertőtlenítő takarítására. Ez egy speciális, UV-fénnyel végzett, hatékony eljárás. Vegyszermentes, gyorsabb és biztonságosabb az eddigi fertőtlenítési technológiáknál. A berendezés használata a Volánbusz járműveinél is magasabb minőségre emeli a takarítást.

A B+N Referencia Zrt. számos takarítási, fertőtlenítési referenciával rendelkezik a közlekedés területén, szolgáltatást végez – többek között – a budapesti és a prágai repülőtereken, valamint a MÁV és a GYSEV vonatain és ingatlanjaiban.

Fotó forrás: Vonánbusz Zrt. Instagram