Hírek

A budapesti kórházakhoz hasonlóan a szentesi kórházat is rekordidő alatt újította fel a B+N

Büszkék vagyunk rá, hogy a főváros számos kórháza után immár egy fontos vidéki egészségügyi intézmény is a 21. század igényeinek megfelelően fogadja a pácienseket. A B+N Referencia Zrt. 70 munkatársa 1.800 négyzetméteren kicserélte a nyílászárókat, megújította az elektromos hálózatot, új radiátorokat szerelt fel, valamint festés- vakolást végzett.         

A magyar kormány 2020 évi kormányhatározata döntött több, állami fenntartású, közfinanszírozott kórház felújításáról. Ennek keretében cégünk 17 fővárosi kórház, 200   épületében végzett felújítási munkákat, 2020 szeptembere és 2022 márciusa között.

Kollégáink 2 millió munkaórával 300.000 négyzetméternyi területet modernizáltak. A felújított műtők, beteg- és orvosi szobák, közlekedők, megfelelnek a legmagasabb szakmai és esztétikai elvárásoknak. A projektet a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság koordinálta.

B+N Referencia Zrt. kórházfelújítás Szentesen

Teljes belső megújuláson esett át a Belgyógyászati és az Intenzív terápiás osztály

A program folytatásaként a közelmúltban átadták a szentesi Dr. Bugyi István kórház két felújított épületét. A Belgyógyászati és az Intenzív terápiás osztály teljes belső megújuláson  esett át. A B+N Referencia Zrt. 70 munkatársa 1.800 négyzetméteren kicserélte a nyílászárókat, megújította az elektromos hálózatot, új radiátorokat szerelt fel, valamint festés- vakolást végzett.

A B+N Referencia Zrt. 70 munkatársa 1.800 négyzetméteren kicserélte a nyílászárókat, megújította az elektromos hálózatot, új radiátorokat szerelt fel, valamint festés- vakolást végzett

Kollégáink a felújítást a – budapesti kórházakhoz hasonlóan – ez esetben is rekordidő (3,5, illetve 3 hónap) alatt abszolválták. Fontos kiemelni, hogy a munkálatok idején a betegellátás egy percig sem szünetelt.

Büszkék vagyunk rá, hogy a főváros számos kórháza után immár egy fontos vidéki egészségügyi intézmény több épülete is a 21. század igényeinek megfelelően fogadja a pácienseket.