Hírek

A HÉV teljes vonalán a B+N Referencia Zrt. végzi a takarítási szolgáltatást

A HÉV szerelvények 135 éve szolgálják ki Budapest és agglomerációja utazóközönségét. Öt viszonylaton (Szentendre, Ráckeve, Csepel, Gödöllő, Csömör) közel 100 kilométeres vonalhálózaton ingáznak, nap mint nap. A 2022. szeptember 30-án aláírt szerződés alapján a HÉV teljes vonalán a B+N Referencia Zrt. végzi a takarítási szolgáltatást.

Munkanapokon 892 vonat közlekedik a főváros és a környékbeli települések között, csúcsidőszakban akár 5 percenként.  A jellegzetes zöld vonatok kiemelkedő pontossággal, évente közel 80 millió utast szállítanak kora hajnaltól késő estig.

A HÉV teljes vonalán a B+N végzi a takarítási szolgáltatást

Büszkék vagyunk rá, hogy hozzájárulhatunk e bonyolult rendszer tisztán tartásához.

A 2022. szeptember 30-án aláírt szerződés alapján ugyanis a HÉV teljes vonalán a B+N Referencia Zrt. végzi a takarítási szolgáltatást. A munka a szerelvények tisztán tartása mellett magába foglalja a vonali létesítmények takarítását is. A 2 évre szóló szerződés alapján a cég 80 fős munkatársi gárdája összesen 110.000 m2 területért felelős.

B+N: komoly iparági referencia és szakértelem

A B+N Referencia Zrt. új megbízása nem véletlen. E téren a cég komoly referenciákkal és szakértelemmel rendelkezik. Takarítási, fertőtlenítési szolgáltatásokat végez – többek között – a budapesti és a prágai repülőterek, a MÁV és a GYSEV vonatok és létesítmények, a Volánbusz és a BKV járművei és ingatlanjai számára.

Fotó: pixabay