Hírek

Az élmezőnyben a budapesti reptér, a tisztaságát külön is értékelték

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2023-ban is szép elismeréseket érdemelt ki, és ezekhez az eredményekhez nagyban hozzájárult a létesítmény tisztasága is. A B+N Referencia Zrt. 2018 óta végez különböző takarítási és higiéniai szolgáltatásokat a reptéren. Szakemberei munkájának és a társaság által kifejlesztett takarítórobotok hozzájárulásának is köszönhetően, 2023-ban ezt a légikikötőt értékelték az egyik legtisztábbnak a független nemzetközi utaselégedettségi felmérés alapján.

A felmérésben szereplő 20 repülőtér közül, mind a terminálok, mind pedig a mosdók higiéniai állapotát külön értékelve, az elsők között szerepelt a létesítmény, mindkét esetben 4-es feletti átlaggal az 5 pontos skálán. Figyelembe véve, hogy tavaly mindösszesen 14,7 millió utas fordult meg itt, ez az eredmény fontos visszajelzés és kiváló teljesítményre vall.

Nemzetközi mezőnyben is az élvonalban

Még elismerőbb állásfoglalás volt az utasok részéről, hogy 2023. negyedik negyedévében ezen a reptéren tapasztalták a legnagyobb tisztaságot a mosdók esetében.

A társaság büszke takarítóira és az őket segítő szakemberekre, hiszen a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér az a hely, ahol a Magyarországra érkező külföldiek az első és az utolsó benyomásukat is szerzik látogatásuk alkalmával, és hűen tükrözi, hogy a társaság szolgáltatási színvonala a nemzetközi mezőnyben is az élvonalhoz tartozik.

Fotó: bud.hu