Hírek

A B+N leányvállalata, az INWEMER hátrányos helyzetű gyermekeket támogat

A B+N Referencia Zrt. lengyelországi leányvállalata, az INWEMER már 5 éve támogatja a hátrányos helyzetű gyermekekért dolgozó Gajusz Alapítványt.  Az Alapítvány februárban ünnepli fennállásának 25. évfordulóját. A jubileum keretében egyedi falfestményt készítenek egy varsói épületre – írja az fmnewsroom.com. 

Amikor a hét hónapos Gaius az életéért küzdött, anyja megfogadta, hogy ha a baba életben marad, segíteni fog a beteg és magányos gyerekeken. A Gajusz Alapítvány immár 25 éve segíti a nehéz, traumákat átélt, beteg és szüleik által elhagyott gyermekeket.

Jó ügyeket támogatni jó

„A Gajusz Alapítvány egy örökbefogadás előtti központot is működtet a kórházban hagyott gyerekek számára. Két évig önkénteskedtem náluk” – mesél személyes kapcsolatáról Joanna Kubiak, az Inwemer igazgatótanácsának képviselője.

B+N Zrt. lengyelországi leányvállalata, az INWEMER már 5 éve támogatja a hátrányos helyzetű gyermekekért dolgozó Gajusz Alapítványt

A Gajusz több mint 150 szakemberből és 400 önkéntesből álló csapata évente több mint 1200 krízishelyzetben lévő családnak nyújt egészségügyi, terápiás és szociális támogatást. Többek között három gyermekhospicet, egy gyermek és családi terápiás központot és az elhagyott babákért dolgozó Tuli Luli Központot is ők működtetik.

Jubileumi falfestmény

Az alapítvány 25 éves évfordulója az egész év alaphangját megadja, a programsorozat február 18-án egy jótékonysági bállal indul.

„Az évforduló alkalmából különleges ajándékot kaptunk – egy falfestmény tervét, amelyet a Wilcza utcai falra szeretnénk felfesteni Varsóban. Bruno Neuhamer készíti, aki már olyan híres projekteket készített, mint Kora Jackowska falfestménye Nowy Światban vagy Czesław Niemen falfestménye” – mondja az alapítvány képviselője.

Ahhoz, hogy mindez megvalósuljon, a Gajusznak partnerekre van szüksége. Számos lehetőség kínálkozik a rendezvény támogatására. Ha segítené a kezdeményezést, keresse a Gajusz Alapítvány munkatársait.