Hírek

Hiszünk abban, hogy mindenkinek szüksége van egészséges és élhető környezetre

A közel három évtizede működő B+N Referencia Zrt. mára Magyarország vezető létesítménygazdálkodási vállalatává nőtte ki magát. A vállalat sikerének alapját olyan értékek jelentik, mint az átláthatóság, a minőség és az ügyfélközpontúság.

„Szolgáltatásaink személyre szabottak és rugalmasak, munkafolyamataink átláthatóak”

A ma már 8500 főt foglalkoztató B+N Zrt. közel 30 év alatt egyszerű „takarítócégből” a hazai FM szektor piacvezető létesítménygazdálkodó vállalatává nőtte ki magát. Az átláthatóság és az átlátható működés a vállalat alapvető értékei.

Minden munkatársunkat alkalmazottként foglalkoztatjuk. Legfontosabb bázisunkat a kékgalléros kollégák jelentik. Néhány éve indított „Vedd észre” kampányuk célja is az ő munkájuk elismerése. Fontosnak tartjuk felhívni rá a figyelmet, hogy nélkülük nem lenne tiszta, biztonságos és esztétikus környezet irodáinkban, gyárainkban vagy járműveinken. Hiszünk abban, hogy mindenkinek szüksége van egészséges és élhető környezetre, és mindent megteszünk, hogy ezt fenntartható módon érjük el. Folyamatosan fejlesztjük munkafolyamatainkat és módszereinket, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat. Hiszünk abban, hogy az általunk használt technológiát a fenntartható fejlődés szolgálatába kell állítani. Az általunk vállalt feladatokat határidőre, a megadott költségvetési keretek között, a legjobb tudásunk szerint végezzük. Számunkra az ügyfélközpontúság azt jelenti, hogy szolgáltatásaink személyre szabottak és rugalmasak, munkafolyamataink átláthatóak” – összegzi Kis-Szölgyémi Ferenc, a B+N Referencia Zrt. vezérigazgatója a Diplomacy&Trade számára adott interjújában.

B+N Referencia Zrt. teljes körű létesítménygazdálkodási szolgáltatást kínál ügyfeleinek – a takarítástól a műszaki üzemeltetésen és karbantartáson át, a kertészeti és erdőgazdálkodási szolgáltatásokig és bérruházat kezelésig.

„Stabilitásunk és folyamatos növekedésünk versenyelőnyt jelent”

A világjárványból és a háborúból adódó kihívások mellett a létesítménykezelő cégek egy másik problémával, a megfelelően képzett munkaerő hiányával is meg kell küzdeniük. A B+N Referencia Zrt. számára komoly kihívást jelent a szakképzett munkaerő biztosítása, „ugyanakkor piacvezető vállalatként stabilitásunk, megbízható és folyamatos növekedésünk jelentős versenyelőnyt jelent számunkra” – emeli ki Kis-Szölgyémi, hozzátéve: „Sokféle juttatást biztosítunk munkatársainknak a folyamatos képzéstől a különféle szociális és pénzügyi juttatásokig. Csak hogy egy példát említsek, 2022 júliusában az FM szektorban elsőként vezettük be a hazai fejlesztésű „Salarify Pay” megoldást, amely lehetővé teszi, hogy munkatársaink a hónap folyamán saját igényeik szerint ütemezve hozzájussanak fizetésük egy részéhez. Ez azt jelenti, hogy pénztárcájukhoz igazíthatják fizetésnapjukat – gyorsan és egyszerűen, egy alkalmazáson keresztül.”

A B+N Referencia Zrt-nél elstartolt a Salarify Pay

A munka minőségét pozitív vásárlói visszajelzések is igazolják

A B+N Zrt. ügyfélportfóliója rendkívül széles, a társaság számos nemzetközi és hazai cég mellett állami és önkormányzati intézményeknek nyújt szolgáltatást. A munka minőségét gyakran pozitív vásárlói visszajelzések igazolják, de Kis-Szölgyémi Ferenc az FMnewsroom által idézett interjúban kiemeli: „Természetesen rendelkezünk napi szintű részletes, átfogó minőségbiztosítási és ellenőrzési mechanizmusokkal. Hadd mondjak egy példát legfontosabb „ügyfelünkről”, az utazóközönségről: az ASQ független nemzetközi minőségellenőrző intézet felmérésén az Airport Service Zrt. – melynek fő tevékenysége a B+N Referencia Zrt. takarítási szolgáltatása – a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren kiváló eredményt ért el. Cégünk a kelet-közép-európai régió repülőtéri takarításainak specialistája. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér mellett a cseh fővárosban, Prágában található Václav Havel repülőtér tisztaságáért is mi felelünk.”