Hírek

„Jobb helyek létrehozása” a B+N lengyel leányvállalatával

A közelmúltban rendezték Varsóban a lengyel FM iparág egyik vezető konferenciáját. A Lengyel Facility Management Tanács szervezésében, a „Jobb helyek létrehozása” címmel megrendezett esemény előadásai az aktuális legfontosabb kérdésköröket járta körbe.  A konferencián a B+N Referencia Zrt. lengyel leányvállalatának, az IMWEMER-nek a vezetői is részt vettek.

A fő témák: az ingatlanpiac új trendjei, a hibrid munkavégzés, az iroda újradefiniálása, a fenntarthatóság, a környezetvédelem kérdése, az ingatlanok tisztítása és műszaki karbantartása.

A munkavállalók visszatérése az irodákba arra késztetett, hogy elgondolkodjunk azon, hogy milyen helyiségek találnak a legjobb visszhangra a munkavállaló számára, milyen épület lesz jó hely a „boldog közösségek” számára.

A szakértők hangsúlyozták, hogy az irodapiac egyértelmű trendje a modern, jól karbantartott irodahelyiségek iránti kereslet erősödése.

Lengyel FM szolgáltatások piaca

A Lengyel Facility Management Tanács itt prezentálta először a „Lengyel FM szolgáltatások piaca” című kutatásának eredményeit. Ebből egyértelművé vált, hogy a Covid okozta korlátozások, nehézségek ellenére az FM-iparág tovább fejlődött, nő a lengyelországi FM-szolgáltatások piaci értéke.

A kongresszus kiemelt témája volt az ESG-jelentés is, amely az uniós irányelv értelmében kötelező lesz a pénzügyi szektor számára.