Hírek

„A megállapodás új piaci lehetőségeket nyit meg, és segíti a hazai tudás külföldi terjesztését”

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter június 27-én, a Külgazdasági Értekezlet nyitórendezvényén bejelentette: a magyar kormány újabb öt magyar céggel írt alá megállapodást a Kiemelt Exportőr Partnerségi Program (KEPP) keretében folytatott együttműködésről. Büszkék vagyunk rá, hogy a B+N Referencia Zrt. is tagja lett e csoportnak. 

A program célja, hogy a kormány az aktív külpolitika eszközeivel támogatja a magyar vállalatok külpiaci terjeszkedését, előmozdítva a hazai export növekedését.

A B+N Referencia Zrt. a Közép-kelet-európai régió vezető létesítménygazdálkodó (FM) vállalata, amely 6 térségbeli országban van jelen. Célja a további terjeszkedés Közép-, majd  Nyugat-Európában is.

Kis-Szölgyémi Ferenc: a megállapodás kölcsönösen előnyös lesz a B+N Referencia Zrt. és a magyar kormány számára

A 100%-ban magyar tulajdonú cég, a hazai piacon egyedüliként saját kutatás-fejlesztési részleggel rendelkezik. Az iparági trendek meghatározójaként komoly hangsúlyt fektet a magyar kompetencia és kapacitás kiépítésére, e körben saját tudásbázis és szakembergárda fenntartására. A B+N saját alkalmazottakkal, saját fejlesztésű, autonóm takarító robotokkal, UVC fertőtlenítő eszközökkel, mikrobiológiai teszteléssel alátámasztott előrejelző rendszerrel nyújt innovatív és integrált FM szolgáltatásokat ügyfelei részére.

„Meggyőződésem, hogy a most aláírt megállapodás kölcsönösen előnyös lesz a B+N Referencia Zrt. és a magyar kormány számára, új piaci lehetőségeket nyit meg, és segíti a hazai tudás külföldi terjesztését” – fogalmazott Kis-Szölgyémi Ferenc, a B+N vezérigazgatója.