Hírek

Kis-Szölgyémi Ferenc: Milyen vakcinára van szüksége az irodapiacnak?

A B+N Super Gold+ támogatásával június 8-án jön az FM & Hybrid Office Konferencia. Fókuszban a fenntarthatóság és rugalmasság lesz. A délelőtti Milyen vakcinára van szüksége az irodapiacnak? című kerekasztal beszélgetésen részt vesz Kis-Szölgyémi Ferenc, a B+N Referencia Zrt. vezérigazgatója is.

2021., az új időszámítás első éve. A világunk nem csupán egy fájdalmas, de különböző fiskális és monetáris intézkedésekkel belátható időtávon helyrehozható pénzügyi pofont kapott, hanem az alapok remegtek meg, az eddig megingathatatlannak tűnő pillérek dőltek össze.

Két évvel ezelőtt a hatalmas fejlesztéseket és változásokat még a digitalizációban, a technológia fejlődésében és a társadalom számára egyre súlyosabb terhet jelentő fenntarthatóságban és környezettudatosságban látta a világ és az ingatlanpiac, de ez mára megváltozott – véli a portfolio.hu az FM & Hybrid Office 2021 rendezvénye kapcsán.

Facility management és property management a konferencián

A szakmai rendezvény témái lesznek: irodapiac, facility management, property management, fenntarthatóság, régi és új épületek küzdelme, extrém módon megváltozott bérlői igények, sublease, tervezés, proptech, digitalizáció, élhető város. Egyszóval, a jövőnk. Ezt a jövőt pedig a szakma írja.

Kis-Szölgyémi Ferenc: Milyen vakcinára van szüksége az irodapiacnak?

A B+N Referencia Zrt. szakembere, Kis-Szölgyémi Ferenc vezérigazgató a délelőtti szekcióban – kerekasztal beszélgetésen – osztja meg a tapasztalatait. A délutáni  Előtérben az egészség és higiénia – Ezt várjuk az ingatlanoktól! című panelben Ősz Ágnes, a B+N tudományos munkatársa beszél a B+N kutatás-fejlesztés (K+F) részlegéről, újításokról.

A 2021-es FM & Hybrid Office konferenciát június 8-án rendezik. Fontos hangsúlyozni, a hatályos jogszabályok szerint a rendezvény látogatására kizárólag a koronavírus ellen védett személyek jogosultak.

A konferencia Super Gold+ támogatója a B+N.