Hírek

Magyarországon egyedülálló fejlesztés a B+N Referencia Zrt.-től: okos-szekrény

Újabb szolgáltatással bővült a B+N Referencia Zrt. eszköztára: a cég egyedülálló fejlesztést mutatott be a hatvani kórházban. Az „okos-szekrények” használatával az intézmény dolgozói „automatikusan” hozzájutnak munkaruházatukhoz.  

A cég a közelmúltban a hatvani Albert Schweitzer Kórház- Rendelőintézetben mutatta be az új, textilkövető rendszert, az ,,okos-szekrény” projektet. A rendszer kiépítését, üzembe helyezését és működtetését a B+N Referencia Zrt. biztosítja.

A B+N „okos-szekrénye” átláthatóvá és tervezhetővé teszi a textilek körforgását az intézmény és a mosoda között

A projekt hatékony, precíz megoldást nyújt a munkaruházatok kezelésében. A tiszta ruhaneműk kiadása és a szennyes ruhaneműk begyűjtése az intézménybe telepített intelligens szekrényrendszereken keresztül történik. A rendszer működése nagyon egyszerű: a kezelt ruhaneműk egyedi RFID címkékkel vannak ellátva, a polcokra pedig RFID olvasókat telepítettek. Minden dolgozó profiljában rögzítve van a számára kiadható ruhaneműk köre és mérete. A szekrény folyamatosan ismeri a készletet, könyveli a ruhaneműk felvételét és leadását. A rendszer adminisztrációja szintén automatizál.

A B+N Referencia Zrt. Magyarországon egyedülálló fejlesztése nagy segítség a kórházaknak

A szennyesgyűjtő – telítődés esetén – automatikus értesítést küld a szolgáltatónak, amely gondoskodik a pótlásról, cseréről. Az „okos-szekrény” átláthatóvá és tervezhetővé teszi a textilek körforgását az intézmény és a mosoda között, azok teljes élettartama alatt.

A B+N Referencia Zrt. Magyarországon egyedülálló fejlesztése nagy segítség a kórházaknak

A rendszer minden szereplő számára előnyös: a dolgozók ruházatukat kényelmesen, gyorsan, bármikor felvehetik, szennyes ruhájukat leadhatják. A kórháznak nincs szüksége dedikált munkaerőre és helyiségre, a textilek kezelését pontosan nyomon követheti.

A B+N Referencia Zrt. – Magyarországon egyedülálló – fejlesztése a tervek szerint a jövőben minél több kórházban fogja segíteni a dolgozók munkaruháinak folyamatos, gyors és nyomon követhető biztosítását.