Hírek

„Nem volt kérdés számunkra, hogy segítjük a kórház munkáját”

A B+N Referencia Zrt. számos területen nyújt karitatív, segítő tevékenységet országszerte. Fontosnak tartjuk, hogy segítsünk a rászorulókon, támogassuk a helyi közösségeket, az egészségmegőrzést, a sportot, a szabadidős tevékenységeket. Ennek jegyében kiemelt figyelmet fordítunk az egészségügyi intézményekkel, kórházakkal való kapcsolatainkra.

Ennek keretében 2014 óta nyújtunk takarítási, fertőtlenítési szolgáltatásokat a fővárosi Nyírő Gyula kórház részére, ahol az eltelt 8 év alatt az üzleti kapcsolatokon kívül szoros emberi kötelékek is kialakultak munkatársaink és a kórház vezetősége, dolgozói között.  Ezért nem volt kérdés számunkra, hogy segítjük a kórház munkáját.

Karitatív tevékenység

Mivel a legtöbb üzleti felajánlás a gyógyító tevékenységet támogatja, mi az intézmény vezetésével egyeztetve más, kisegítő területet találtunk. Új, professzionális konyhai gépek, berendezések beszerzését támogattuk. A karitatív tevékenység keretében 13 millió forint értékben adományoztunk nagy értékű Electrolux konyhai gépeket a kórház étkezője számára.

A nagy kapacitású digitális hűtőszekrény, az elektromos kombisütő, és az elektromos billenőserpenyő a legújabb generációs, modern konyhai gépek családjába tartoznak. Munkába állásuk nemcsak megkönnyíti a konyhai dolgozók életét, de elősegítik a gyors kiszolgálást a Nyírőben gyógyuló páciensek számára.