Hírek

Portfolio.hu: Bulgáriában terjeszkedik a B+N

A B+N a ma bejelentett lépéssel megerősítette piacvezető pozícióját. Hazai ügyfelei között – az állami intézmények mellett – megtalálhatók a nagyvállalati és üzleti szféra képviselői is. Szolgáltatási portfóliója a műszaki üzemeltetést, fit-out kivitelezést, takarítási és egészségügyi takarítási szolgáltatást, kertészeti munkákat, dokumentumkezelést, textilgazdálkodási szolgáltatásokat is tartalmazza.

A mostani felvásárlással a hét országában tevékenykedő cég 20.000 munkatárssal, több mint 15 millió négyzetméter területet lát el.

„A felvásárolt társaságok tapasztalatát, szaktudását, munkatársait folyamatosan integráljuk cégünkbe. A mostani lépéssel a bolgár piacon is megkerülhetetlen szereplővé válunk, de céljaink között további terjeszkedés is szerepel” – mondta a portfolio.hu-nak Kis-Szölgyémi Ferenc, a társaság vezérigazgatója.

Ipar 4.0, automatizálás, robotika

A B+N Referencia Zrt. egy 25 fős K+F részleggel is rendelkezik, melynek technológiai újításai az „ipar 4.0” filozófiájára épülnek. A cégvezető meggyőződése, hogy ebben a tradicionális környezetben is egyre nagyobb jelentősége van az automatizálásnak és a robotikának. A nagy felületek takarítását ma már több tucat ROBIN – saját fejlesztésű, autonóm ipari takarítórobot – végzi, többek között a Honvédkórházban, a Budapest Airporton és a Puskás Stadionban. A 2020-as fejlesztésű mobil UVC-fertőtlenítő eszköz pedig a MÁV és a BKV járművek higiéniáját emeli magasabb szintre

A portfolio.hu-n megjelent cikk teljes terjedelemben ide kattintva olvasható.