Hírek

Schulek tanulmányút a B+N prágai irodájában, valamint két nagy ügyfelénél

A B+N Referencia Zrt. és a fővárosi Schulek Frigyes Két Tanítási Nyelvű Építőipari Technikum több éves sikeres együttműködése keretében közös pályázatot írt ki a diákok részére, hogy ők maguk dolgozzanak ki koncepciót egy tanteremre. A 12 beérkezett pályamű mindegyike nagyon magas szakmai színvonalú, átgondolt volt. A zsűri az „Ez a csapatnév már foglalt” névvel induló pályázatot hirdette ki győztesnek, az Ő koncepciójuk kerül megvalósításra a cég kivitelezésében. A nyertes csapat tagjai számára a B+ N Referencia Zrt. egy – szakmai és szabadidős – utazást szervezett Prágába.

A diákokat a cég fővárosi irodájában Libor Holik, a B+N cseh– és szlovák lányvállalatának vezetője fogadta. Majd Barbora Vodickova, HR kapcsolattartó vezette körbe őket, bemutatva a vállalat tevékenységét.

Staropramen és HP: látogatóban a B+N két nagy ügyfelénél

A nap két – a B+N Referencia Zrt. ügyfelei körébe tartozó – látogatással folytatódott: a Staropramen Sörgyárban megismerkedtek a sörgyártás folyamatával, amit természetesen kóstoló követett. A HP irodaházában pedig a környezetvédelmi és fenntarthatósági szempontok alapján megvalósult építészetet fedezték fel. Itt a teljes üzemeltetést a B+N végzi.

Staropramen és HP: látogatóban a B+N két nagy ügyfelénél

A másnapi program a kihagyhatatlan prágai vár, a Károly híd és a környék látogatásával indult, majd egy rendhagyó, „hajléktalan túravezetéssel” zárult a nap, melynek keretében a csoport Prága egyedi arcát ismerhette meg. Természetesen nem maradt ki a cseh konyha remekeinek megkóstolása sem, a knédlitől a kacsacombig, a marhapörkölttől a sörökig.

Vélemények a B+N tanulmányútjáról

Kíváncsiak voltunk az érintettek véleményére. Péli Iván szerint a „a tanulmányút minden szempontból tudott újat mutatni számomra. Tökéletes lezárása volt a több havi munkánknak, amit a pályázatba fektettünk. Nagyon hálásak vagyunk a B+N-nek, hogy ilyen színvonalas programot állítottak össze számunkra.”

Vélemények a B+N tanulmányútjáról

Bajkó Benedek az egész csapat nevében köszönte meg a túrát. Kiemelte: „profi szervezés volt, kiadós és finom ételek, érdekes, változatos programok, nem unatkoztunk egy percig sem.”

Kiemelt köszönettel tartozunk Barbora Vodickova-nak, aki a Párágában töltött idő alatt végig a segítségünkre volt, és megalapozta a diákok szakmai kirándulásának pozitív hangulatát!