Hírek

Szij Csaba a létesítménygazdálkodási szövetség elnökségében

A Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége (LEO FM) február közepén tisztújító közgyűlést tartott. A hazai FM-szövetség közgyűlése új elnököt és elnökséget választott. Az elnökségbe a B+N Referencia Zrt. vezérigazgató-helyettesét is beválasztották.

A B+N Referencia Zrt. évek óta rendes tagja a Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetségének, segítve és támogatva az iparág szakmai fejlődését és elismertségét.

Tisztújítás a létesítménygazdálkodási szövetségben

A tisztújító közgyűlésen a létesítménygazdálkodási szövetség új elnökének Vágó Lászlót, a NEO Property Services Zrt. vezérigazgatóját választották, alelnöknek Pálfalvi Zsuzsát, a Graphisoft Park Services ügyvezető igazgatóját és Décsi Gábort, a Dome Group Hungary ügyvezető-partnerét.

Szij Csaba elnökségi tag

Csaba Szij, B+N Referencia Zrt.

Az elnökség Mikó Zoltánnal, a Future FM Zrt. vezérigazgatójával és Szij Csabával, a B+N Referencia Zrt. vezérigazgató-helyettesével bővült.

A leköszönő elnök, Schmidt József, Future FM Zrt. vezérigazgató-helyettese tiszteletbeli elnöki tisztséget kapott.

Az új elnökség legfontosabb célkitűzései között szerepel az iparágon belül az ESG és BIM szemléletű működés támogatása, kapcsolatfelvétel a kormányzattal és nemzetközi szakmai szervezetekkel, valamint a létesítménygazdálkodási szektor népszerűsítése.

A 2013-ban alapított létesítménygazdálkodási szakmai szövetség ma már 23 rendes és 20 pártoló taggal rendelkezik. Az ágazat meghatározó cégeinek döntő többségét összefogó szervezet tagjainak tevékenységéhez több ezer ingatlanhoz kötődő üzemeltetési feladat társul.

„FONTOS KÜLDETÉSÜNK A SZAKMA PRESZTÍZSÉNEK NÖVELÉSE”

„Egy még aktívabb szerepvállalás a LEO szervezetében nem csak megtiszteltetés, de nagyszerű lehetőség is a létesítménygazdálkodás területét formáló fejlesztések támogatására. Egyik fontos küldetésünk a szakma presztízsének növelése. Elnökségi tagként jobban tudom képviselni az ágazaton belül számomra fontos ügyeket. Ilyen például a kékgalléros dolgozók szakértelmének elismerése. A jövő fenntartható létesítményüzemeltetése pedig nem működhet hatékonyan olyan eszközök nélkül, mint az intelligens, automatizált rendszerek, a BIM vagy az autonóm robotok” – fogalmazott Szij Csaba azzal kapcsolatban, hogy miért is megtisztelő és fontos feladat a B+N Referencia Zrt. számára a tagság.