Hírek

Újabb rangos elismerés a B+N részére

Petra Nikolic, a B+N Slovenia Vezérigazgatója kapta a Szlovén Kereskedelmi és Iparkamara ,,Év női vállalkozója” díjat, a társaság sikeres irányításáért. Az elismerést a vezérigazgató a Szlovén Kereskedelmi és Iparkamara ,,Női Vállalkozók Napján” vette át, amely rendezvényre az Európai Bizottság ,,We are the Next Generation” rendezvénysorozatának részeként került sor.  

Az idén először megrendezett ,,Női Vállalkozók Napján” több, női vezetők által irányított társaság mutatkozott be. Felhívták a figyelmet a sokszínűség, a tolerancia, a nemi egyenjogúság fontosságára az üzleti életben. Bemutatták a nők által vezetett társaságok speciális jellemzőit.

Az „Év női vállalkozója” Szlovéniában: Petra Nikolic

A B+N cégcsoport büszke rá, hogy a társaság szlovén vezetője kiérdemelte egy úttörő kezdeményezés első díját Szlovéniában.

A B+N

A B+N Referencia Zrt., Magyarország vezető létesítménygazdálkodó társasága 2021-ben  felvásárolta az ISS Csoport csehországi, szlovákiai, román, magyar és szlovén érdekeltségeit. E lépéssel a magyar cégcsoport a régió egyik legjelentősebb létesítményüzemeltetőjévé vált, lefedi szinte a teljes régiót.

A cég öt országban több mint 10.000 munkatárssal, 6.745 helyszínen, közel 10 millió négyzetméternyi területen szolgáltat ügyfeleinek. Bevétele eléri a 285 millió eurót.

„Büszkék vagyunk rá, hogy a magyarországi piaci sikerek után több mint 20 éves tapasztalatunkat, szaktudásunkat a regionális terjeszkedés szolgálatába állíthatjuk. Ugyanakkor mi is tanulunk a most felvásárolt cégektől” – jelentette ki Kis-Szölgyémi Ferenc, a B+N Referencia Zrt. vezérigazgatója.