Hírek

UV robotunk és az R3900 takarító robotunk is bemutatkozott az Interclean Amsterdam szakmai kiállításon

A LAB/DA INNOVATIONS, a B+N Referencia Zrt. K+F részlege is részt vett az Interclean Amsterdam nemzetközi szakmai kiállításon – új fejlesztéseinket már be is mutattuk az első napon. A világ vezető szakkiállítását a takarítási és higiéniai szakemberek számára rendezik.

A takarító és higiéniai szakemberek egyik legelismertebb szakkiállításán bemutattuk UV-robot prototípusunkat és az R3900 robotot, amely kompakt mérete ellenére kivételes üzemidejéről és nagy tisztítási teljesítményéről híres. Az R3900 naponta négyszer is látható működés közben a robotarénában. A Lab/Da Innovations csapata a robotok mechanikáját gyártó KlinMak céggel együtt vesz részt az Interclean rendezvényen (a 118.01-es standon).

Lab/Da Innovations przentáció az amszterdami kiállításon

A K+F csoport vezetője (Lab/Da Innovations), Zalka Péter prezentációt is tartott. Szakmai előadásában egyebek mellett a környezet monitorozásról, a Lab/Da Innovations egyedülálló genomszekvenálási eljárásáról, valamint az azonnali takarítás audit (ATP) rendszerről is beszélt. Továbbá ismertette a Lab/Da által kifejlesztett úttörő 3D pontfelhő alapú UV fertőtlenítés hatékonysági számítást is.