Hírek

A B+N Referencia Zrt-nél elstartolt a Salarify Pay

Úttörő megoldást alkalmaz a B+N a bérhozzáférési piacon. Közép-Kelet-Európa piacvezető létesítményüzemeltető szolgáltatója, a B+N Referencia Zrt. – elsőként az FM szektorban – 2022 júliusban bevezeti a Salarify Pay-t, a Swipe Technologies Kft. megoldását. 

A munkavállalói létszámot tekintve a B+N a legnagyobb hazai felhasználója a rendszernek. Az alkalmazással a munkavállalók hóközben is hozzáférhetnek a már ledolgozott munkabérük egy részéhez, így a fizetésnapokat saját pénztárcájukhoz alakíthatják. Mindezt egyszerűen és gyorsan, egy applikáción keresztül.

Rugalmas fizetés

Egy olyan kompetitív szektorban, mint a facility management, a munkavállalói juttatások kulcsszerepet játszanak a dolgozók megtartásában és toborzásában. A Salarify Pay-t használó munkavállalók 95%-a preferálja azokat a munkahelyeket, ahol elérhető a rugalmas bérhozzáférés. Az anyagi szabadság és személyre szabhatóság biztosításával számottevően csökken a rájuk nehezedő pénzügyi stressz, ezáltal nő a hatékonyságuk és lojalitásuk.

A Salarify Pay úttörő applikációja napról napra méri a ledolgozott órákat és a hozzá kapcsolódó fizetést, így a munkáltató által meghatározott összeg bármikor, heti szinten elérhető a munkatársak számára. A legoptimálisabb megoldás hirtelen jelentkező kiadások esetén, vagy a hónap végén. Alkalmazásával a felhasználók tetszés szerint áttérhetnek a heti vagy kétheti fizetésre.

Pallag Gábor (B+N Referencia Zrt. HR igazgató): fontos, hogy vonzó munkahely legyünk

„A mai világban minden cég számára komoly kihívás a munkaerő bevonzása és megtartása. Számunkra elsőrendű fontosságú, hogy továbbra is vonzó munkahely legyünk dolgozóink és potenciális munkatársaink számára. Az alkalmazás segítségével növeljük munkatársaink elégedettségét, csökkentjük a fluktuációt. Számos – e célt segítő – eljárásunk mellett ezért kötöttünk szerződést a Raiffeisen Bankkal és a Salarify-jal” – mondta Pallag Gábor, a B+N Referencia Zrt. HR Igazgatója. Hozzátette: „az applikáció kapcsolódik a társaság bérszámfejtő rendszeréhez, így napi szinten nyomon követjük, hogy mekkora összeg áll az adott dolgozó rendelkezésére.”

A szolgáltatást a cég nyújtja a dolgozóinak, ezért használatáért csak ő fizet. Minden adat titkosított, külső személy nem férhet hozzá. A Salarify Pay percek alatt elérhető a dolgozók számára: a regisztráció után az applikáció máris aktív.

Radák Bence (Swipe, ügyvezető): a hazai munkavállalók pénzügyi jóllétét új eszközzel segítjük

„Nagyon örülünk neki, hogy a B+N, mint Magyarország egyik top foglalkoztatója csatlakozik a Salarify Pay platformhoz. Innovatív cégként így már nem csak az FM szektor fejlődését, de a hazai munkavállalók pénzügyi jóllétét is új eszközzel segítik. Ezen kívül köszönjük a Raiffeisen Banknak, hogy a Raiffeisen Pay API segítségével még elegánsabbá teszik megoldásunk működését” – mondta Radák Bence, a Swipe ügyvezetője az együttműködésről.

Fotó: https: facebook.com/salarify.me